RESTAURANG

Ge dagen en bra start med vår fina frukostbuffé i vår mysiga restaurang Kapten Krog på källarplan som en gång i tiden var en ostkällare för sjömännen. Eller varför inte ta med din frukost ut på vår fina grönskande innergård där du kan spana in båtarna som kommer in längs hamnen. Vi kan även meddela om att från och med sommaren år 2017 fick vi fullständga alkoholrättigheter och har  möjlighet att servera större sällskap både lunch och middagar.


FRUKOST

Vi serverar dagligen vår frukostbuffé mellan kl. 8.00-10.00.

För dig som är hotellgäst ingår frukost och bor du i vandrarhemsrum har du möjlighet att köpa till frukost för 80 kr/vuxen och 60 kr/barn (2-12 år). Vid allergier kan vi erbjuda gluten-och laktosfria alternativ. 
Vi rekommenderar att ni förbokar frukostbuffén och meddelar oss om eventuell specialkost.

* Observera att vissa datum kan frukosttiden avvika. Hör gärna med personal dagen innan.

KAPTEN KROG

Vi har fullständiga rättigheter att servera alkohol på vår restaurang. Vid förboknng av större sällskap ordnar vi med olika evenemang, födelsedagar, bröllop, examen, företagsträffar m.m.
Kontakta oss gärna för mer information!

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på kaptenshamn.com. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari