RESTAURANG

Ge dagen en bra start med vår fina frukostbuffé i vår mysiga restaurang Kapten Krog på källarplan som en gång i tiden var en ostkällare för sjömännen. Eller varför inte ta med din frukost ut på vår fina grönskande innergård där du kan spana in båtarna som kommer in längs hamnen. Vi kan även meddela om att från och med sommaren år 2017 fick vi fullständga alkoholrättigheter och har  möjlighet att servera större sällskap både lunch och middagar.


FRUKOST

Vi serverar dagligen vår frukostbuffé mellan kl. 8.00-9.30.

Frukostbuffén går att köpa till för 145kr/vuxen och 85kr/barn (3-10år). Vid allergier kan vi erbjuda gluten-och laktosfria alternativ. Frukostbuffén skall förbokas senast dagen innan och meddela vänligen om eventuell specialkost. 

* Observera att vissa datum kan frukosttiden avvika. Hör gärna med personal dagen innan.

KAPTEN KROG

Vi har fullständiga rättigheter att servera alkohol på vår restaurang. Vid förbokning av större sällskap ordnar vi med olika evenemang, födelsedagar, bröllop, examen, företags träff m.m.
Kontakta oss gärna för mer information!

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på kaptenshamn.com. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari